Happy halloween!

Happy Halloweeen! 
Igår vart de lite fieesta också först va vi hoss Ida sen drog vi vidare till en annan fest galet kul.
Idag  ska de bli galen halloween! Vi ska klä ut oss o grejjer;D ska ta med kameran och ta en massa kort:)//Love From F!

Hey jag är 160 cm lång typ



Bilder ifrån igår












kommer ni ihåg viskarleken man körde när mann var mindre?

Skrattretande fan!
 De du inte vet om dig själv vet alla andra! stämmer så läskigt bra in på våran kära stad Motala.
De är inte första gången idag som jag varit med om att någon har sagt något till en person som sedan kommer och säger till mig; - Varför har du sagt så? 
De var en person som sa att du sagt så o blablabla.
  De sjukaste är ju att jag inte känner igen mig i vad personen påstår att jag sagt? Och de som är så fruktansvärt irriterande är att personen sedan påstår att jag ljuger när jag nekar något jag inte sagt? Jag blir så fruktansvärt irriterad! Varför skulle jag inte stå för något jag sagt ? Varför skulle jag förneka?
 
De är lite som den där viskarleken man körde när man var mindre. Först viskar en person något sen går det runt i en ring tills sista personen får viskningen och ska säga de högt,då låter de helknas och stämmer inte alls in på vad första personen sa.

Jag längtar tills jag får åldern inne som gör att jag kan flytta ifrån den här skit staden:)

Ångest i mängder.

Idag har jag shoppat galet med Hanna vi tog även en baguette på med eller utan, mycket trevligt.

 Panikångest
Jag kommer inte ihåg lördagskvällen.. de är sjukt! Hur mycket jag än försöker att minnas så kommer jag bara ihåg yttepytte smågrejjer,fan vad jag ångrar att jag drack så mycket.
De har gjort att jag har bestämt mig för att inte festa på ett tag efter halloween.

Ajja ikväll blir det en lugn kväll med film.
//Love From F.


kanonkul.

Idag ska dagen tillbringas med eftrerlängtade Issah :), var allt för längesen vi hitta på ngt nu ! Men vi ska iallafall käka på valencia sen får vi se vad som hittas på efter :) //Love From F! 



bus-kul hih'



crazy

Crazy. Gårdagen var lite galen. Fest hoss Emma, trevligt. Lite mycket dricka kanske...
med heh. FEta blåmärken!Lite osäker på om jag ramla eller om jag gått in i något.. Ajja skitsamma kul hade vi ialla fall:).

Idag blir de slappa galet med film .


Kan inte sluta lyssna ..


Smile

Igår kollades de på Emma när hon sjöng:) och även många andra uppträdanden.
Idag ska min kussin Evelia firas stort grattis på fjortisdagen !:D kommer nog lite bilder från de senare idag.
Men nu kommer de lite bilder ifrån igår!//Love From F.

Tänkte bara skriva av mig lite först.. JAG ÄR SÅ FRUKTSNSVÄRT IRRITERAD PÅ FOLK SOM SKICKAR VIBBARR!!!!1 så nu är jag klar.







you know i want ya!

De käkades kräftor en dag, här är en bild på min pingla!

Mina häxnaglar hah (har dock klippt dom nu blev för långa^^,
Slappis dag :) vill va bruun igen! ska börja sola igen.





En fortfarande varmdag.

Min favoritklänning!<3


kamerAAANN!!

YESYESYES!!!!KAMER ÄR HITTAD :D jag är överlycklig! så nu fan blir de bilder! Dagen började inge vidare fan matteprov och dönervös kändes inte bra. Får se hur de gick. Sen efter de vart allt bara bajjsit och jag var på dåligt humör.Jag lyckades även ta fel buss hem så jag hamnade på andra sidan stan:Pheh så mammsen fick hämta mig:$ Lite bilde kommer då strax :D //LOVE FROM F!

she got a Body on fire, so hot when she moves from the floor.

Kallt ute ! ursch fyy och blä.I förrgår så färgade jag min fula utväxt, och senare i veckan så ska jag lägga i
bruna slingor förmodligen fårse.//Love From F.





Jag har kommit på att P-piller gör att man blir tjock! Jag själv har gått upp hur mycket som helst och är nog inte ensam om de;o
Och istället för att röka så äter jag hah de är förjävligt!
Jag måste ta tag i mig själv för tankarna på att jag en dag kommer rulla fram är inte så frestande!//Love From F.

she want's that kiss kiss

Sen uppdatering. Helgen har varit lugn och trevlig.Ilördags spenderades då yttligare en dag hos Fridababy.När jag kommit hem från henne och gått för att göra min säng sällskap så smsar en onykter Dennis mig och fick mig att gå ut kl 2 på natten för att möta honom . Fattar knappt att jag gjorde de fan va så galet trött och de va sjukt kallt ute.Men iallafall jag fick gå en bra bit pga att han hade tagit fetaste omvägen obla..  kom hem kl 3 fan. Dagen efter var jag så sjukt trött så jag låg och dega frajför tv verkligen hela dagen.



Love from F!

Nu ska jag städa mitt rum sen ta en dusch och fixa mig, sen kanske träffa andreas. Sen på kvällen får vi se vad som händer, kännske träffa Fridababy. //Love From F!

hah (;


My life be like ooh ahh

Itorsdags hände inget specielt, skola som vanligt, klassen drog till ikea till våra nya projekt "inreda skolan typ.
Jag hade energi så att de räckte och blev över. I Love fredagar, taccos i skolan och slutar tidigt (Y).
Och dagen blev bara bättre, Efter att jag kommit hem så fixa jag mig osv sen bar det av till frida där även hanna befannssig , Mina älsklingar!Vi snacka en massa som alltid och hade de mys. Sen träffade vi lite annat trevligt folk också :).

Btw, Klassfotot har kommit hem till mig ;o





Live your life

Har inte haft ork att blogga på ett tag, har varit sjuk osv. Men de kommer bli ändring på framöver.. När jag tagit tag i bloggen och fixat till den.//Love From F.

I Was In Love

Gårdagen började på Calsund med min lärare rektor och en tjej från fordon. Vi fick dela ut information osv till dom sov var intresserade.Sen bar det av hem för att fixa lite inför kvällen som spenderades hos Elin med Hanna Ida och Hellen. Ordet galet kan nog beskriva kvällen rätt så bra ^^.Bilder dyker nog upp framöver. Puss på!//Love From F.

My sweetheart<3


Move move shake shake

Sorry för dårlig uppdatering, direkt efter skolan igår följde jag med Frida A hem efter skolan vi var duktiga och städade hela hennes lägenhet sen kom de folk och festen sattes igång. Tråkigt nog blev den ju inte om planerat och jag ver riktigt sur..kan jag erkänna. Stor del berodde på att drickan kom så sent och sen när vi väl fick drickan så hann iallafall inte jag med mer än två groggar sen så var våran sprit slut pga någon idiot tagit.
Men folket bjöd ju ändå och de räckte för att vakna upp med fet huvudvärk illamående osv.Lägenheten var full och ett under att inte grannarna dök upp.

Ja bilder dyker förmodligen upp framöver, hah de togs lite webbpics rättså sent på kvällen, alla hade typ åkt hem.




hah stefan dök upp på ett hörn när jag satt förmig själv och dunka musik när de andra höll på med annat;p


BIIIOO IDAG YEEEHUU

Bloggen hanns tyvärr inte med igår.
Gårdagen var seg,efter att ha kommit hem ifrån skolan så åkte jag till min moster för att sy lite på klänningen till vårat prokejt "Pimp my tee"som har skrivits lite om i tidagare inlägg.Den ska nämligen vara klar tills på torsdag.
Och så eftersom jag är den ända från motala i min klass så ska jag vara med på carlsund och prata om våran linje för 9orna eller något blajj med Milad och våran rektor, fan vet inte om jag har någon lust.., gå upp tidigt på en lördag har jag ingen större lust med direkt.Men får se hur de blir med de.
Idag blir det biiiiooooooo  med klassen Yiiippie:) missar gympan tumme upp(Y).

ehhheh, Jag har envisats om ett bra tag nu att inte skaffa facebook.. men igår gav jag upp! Så nu har jag en facebook och flippar varje gång jag loggar in för jag fattar typ nada känner mig jätte off och efterbliven..
Men gefan på att jag ska lära mig hur de funkar!;$

Halloween snart eller? haha






On the days I can't see your eyes i don't even want to open mine..

Idag har jag varit allt för trött,inte orkat göra nånting. Blir läggdags för min del nu.
Behöver desperat hjälp med att fixa bloggen! Någon som kan? Släng gärna en komentar eller något  isåfall. //Love From F

going home

vi har datakunskap buuuuuuuuuh..... nu sluta vi visst weeii ska hem nu! //Love From F

BILDBOOOOMB








fler besökare på din blogg?




För dig som vill ha mer besökare på din blogg!
Klicka på länken:)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=peaceloveaandfrida

you want it biiiiiiiig aah haaa?

Säg hej till mina nya boobiies och mina nya läppar?





haha!
nae jag tror varken att läpp eller bröstförstoring skulle få mig känna mig snyggare på något stt..
okej visst när jag får hängpattar som jag antar att alla får  i en viss ålder så skulle nog bröstlyft vara något?
Men i en ålder som min skulle de nog vara det sista jag skulle göra;o Man har lixom inte färdigutväcklats och jag har definitivt inga hängpattar haha.


Jag har iallafall en döttstråkig mattelektion och ligger efter som fan och får inget gjort i skolan så ska ta hem och jobba , sen så ska jag förmodligen sola.//Love From F

En bra låt !

Put my lips on you mouth

Ikväll blir det att ta de lungt,sjukt trött efter igår. Sov hos Cornelia btw i mjölby sen så åkte jag hem tidigt i morse skapligt bakis. Och osmart som jag var tog jag tåget från mjölby  till linköping sen från linköping till motala haha när jag lika gärna kunnat ta tåget direkt till motala och de hade gått enormt mycket fortare. Lilla Frida i ett nötskal idag.

Jag måste bara säga hur enormt mycket jag hatar att åka både buss och tåg! FAN KAN FOLK SLUTA PETA SIG I NÄSAN ÈLLER?!En dag på tågresa hem från mjölby för några veckor sedan.Var bakis och på topphumöret(inte) så ser jag en kines peta sig i näsan och hålla på att kleta på säterna och äckla sig. ´Jag satt där spyfärdig och halvdog.. Efter den dagen så ser jag minst en pers om dagen som gör så på bussen! Jag har fått sån sjuk fobi för att ta i bussstolparna osv! Nog om de.. IDAG HÖLL JAG PÅ ATT KVÄVAS PÅ BUSSEN HEM OCKSÅ! Någon jävel bakom mig eller framför har tydligen aldrig hört talas om diodorant eller parfym eller dusch! FÖR HANS SVETTDOFT FLÄKTADES PÅ MIG HELATIDEN OCH ÄVEN FAST JAG PANIK SPRAYA MED PARFYM SÅ FÖRSVANN INTE LUKTEN! bara jag tänker på de så mår jag illa!. fyfyfyfyfyfyfyfyyy.




Ajja nu ska jag rensa hjärnan från dessa äckliga tankar och hjälpa mammsen med att duka bordet, taccopaiij som väntar.LOVE FROM F. 


CRAZY fredag BITCH!

Gårdagen hade jag de fullt upp och enormt stressigt så hann inte blogga alls. Men ska ta den korta variationen av gårdagen som var helt CRAZY BITCH!

*Skola

*Dusch och fixning.

*Linköping för att fira Maddegumman.

*Blev lite för mycket drickat.

*Cornelia ,Emi och Madde blir av med grejer (dyra grejjer bla).

*Dom fick reda på vem som snott.

*Jag och Cornelia dampa sönder på killen.(han såg ut att vara 30+ haha fast var typ 21)

* efter att jag gått iväg själv för att snacka med idioten och en annan kille som var med så vände jag ryggen till han i en sek för en kille kom och grät obla.

*Tjuvjäveln och den andra killen sprang ifrån mig ! och jag springer efter i mina 11 cmklack(gick dock inget vidare, för han sprang ju såklart ganska enormt mycket fortare.)

*Jag ringde han.(hahahaha

*Han skulle bjuda min familj på middag som förlåt (sades över tfon) men efter att jag sagt att de inte räkte och skrämde upp han med en massa bullshit så lade han på luren i örat på mig.
*fick straxt efter de reda på att hans tfon är avlyssnad av polisen.. duktiga frida som inte ringer dolt!

*han som sprang iväg med killen ser jag går över en väg framför näsan på mig och jag snackar med han och han säger att han försökte få tag på honom men så såg de fan inte ut i mina ögon.

*En långlång pratstund med killen som sprang med tjuven,såg på han att han ljög o grejjer men lixom vad kunde vi göra han (tjuven) hade ju redan dragit långt åt helvete?

*Cornelia och emi skulle dra och träffa några som skulle skjuttsa dom hem efter att vi åkt in till resecentrum , och så börjar dom ropa på mig att jag ska komma, så är det för att han tjuven var där och gav bort Maddes ostbollar o shit till ontyktra 31 åriga tjejjer!

*Jag blev galen på han! medans de andra prata med tjejjerna och han flydde gick jag efter och tröck jag upp han mot vägen för han försökte dra ifrån helatiden
*Han mosade min ondahand sen sprang för livet igen!Jag och Emi efter men hann inte ifatt.

*Vi fick tyvärr aldrig tag på fegisen eftersom han flydde, men vet vem det är osv iallafall. Och nästa gång då ska vi ta hand om idioten nyktra!

Try to find a way getting better everyday

Att de jämt ska gå åt helvete när det känns som bäst.
Turen är inte på min sida och kommer nog aldrig att vara.Är arg förvirrad och trött. Ska gå och lägga mig, ladda upp för morgon dagen. Godnatt!//Love From F
.


vafan?

hah ofta :O?


just leave me.

Gårdagen började med försovning och en förbannad frida och dagen blev bara värre och värre för frida vart sjuk och hanna kunde inte men sen så träffa jag på frida h och kvällen var räddad! Träffade dom runt nio och förfesta lite i parken hih, sen drog vi till hallen och kön var hemsk! jag var kissnödig som aldrigförr!!! och man kom ingenstans och jag kom ifrån hanna u och ida o fan men lyckades ta mig in efter att ha trängt mig somfan och träffade på folk därinne osv hade galet kul! mycket snygga killar(Y) ME LIKE Grrr ver skapligt packad när jag gick ovh lade mig, kom hem runt halv två sådär lagom.Vaknade med dundrande huvudvärk och mina föttervärkte efter allt dansande i galet högaklackar! ajja hannisen ringde mig på morgonen och vi drog till våran old school för ett bösök. Vi drog även till södra för att träffa gamla mentorn och hasse och pricken över i så drog vi till donken för fetisch mat.Efter att vi känt oss riktigt feta så drog vi en sväng på stan träffade på trevligt folk och snacka i typ sådär hundra år , sen bar det av hemmot och nu sitter jag bänkad framför datorn:) Imorgon ska Madde firas och de ska bli ett jädra ppartaaajj fet blöt puss på de!//Love From F.


Före och efter sminkning.Klassfoto skulle tas.


RSS 2.0