U gonna miss meeehiii:)

I fredags umgicks jag med Elin och Johanna, vi drog till donken och jag käkade såndär pajj för första ggn!
Något jag gått miste om måste jag säga ^^, fast fick ju fel och den va inte riktigt färdig som den skulle men hah whatever jag tyckte de var mumms:). Sendan bar det av till stan och när vi kommit halvägs så såg vi en ihjälskrämd !HUND! som sprang förvirrat på vägen så jag och elin fick för oss att cyckla efter och försöka hitta stackarn men de gjorde vi dock inte.. och bara för de kom en katt från bussken när jag sa till elin - bar en skrämt hund vart skulle du gömma dig (försökte tänka lite smart) så så klart kom de en katt jävel ut ifrån där elin skulle ha gömt sig om hon var en skrämd hund så då trodde hon att de var en katt som sprang på vägen. MEN DE VAR EN HUND JAG SVÄR!
 

Efter de äventyret så bar det av till med eller utan där vi träffa trevligt folk och på vägegen dit ett gäng japanska killar typ som vet inte riktigt vad dom ville men ja.. vi träffade även ett gäng japanska tjejer på hemvägen som jag inte vet riktigt heller vad dom ville men värkade på dåligt humör;o

ILördags gick jag på bio med Frida och Markus. Vi gick på Twhilight new moon och den va sjukt bra om jag får säga de själv! Jacob är så snyyygggggg i den filmen! Smälter 
Hah ;D Efter att vi varit på bio så åkte vi hem till frida och där spelade vi lite spel typ vem där och fyra irad haha ^^ en massa prat och skratt blev de. Trevligt Trevligt!


Idag bar det av till linköping runt 18,00. Ska sova hos Frida i Klassen wiie :D och imorgonbiti så åker vi + klassen till borås först sedan på tisdagen till gbg sedan tbx till borås och kommer va där tills på torsdag och då bar det av hem igen:)! Så kommer inte kunna blogga på ett bra tag. Nu ska jag äta taccopajj MUMMMMSSSSIILLIBABBA!//Love From F!



And you will catch me if I fall,And I will get lost into your eyes,And everything will be alright..

Sitter kvar och jobbar på supporttid idag pga att jag varit sjuk och missat en massa och måste såklart ta ifatt de nu. Fan längtar tills klassen ska åka iväg på måndag!
Men ska pluggishaa //Love From F!

Dagens!


B-DAY

Inte min dag idag!
Började dagen med att få stressa för att hinna till bussen och fick tag på lillsyrrans strumpor som är allderles försmå så  går i försmå strumpor today.. kanoners! tårna typ böjs(Y)

Sedan träffa jag på Andreasgrannen på bussen in till stan. Och när vi kom in till stan o skulle ta bussen till linköping så vart jag stressad som vanligt, bussjäveln skulle åka vilken minut som helst så.. Jag började små springa ner för trappan och tänkte inte på att jag har skapligt höga klackskor på mig  och snubblar eller ngt så går typ ner i split.. lyckas landa på smalbenet medans andra benet glider typ ner hundra trappsteg eller ngt , ofan vet inte rikitgt vad som hände sjukt jag lixom kände att jag bara försvann en liten sväng ..men reste mig rätt så fort haha. Och jag hade turen att de var så tidigt på morgonen att knappt ngn orkade vända sig om när jag skrektill och landade splash. Men de blev endel skratt efter ^^.

Mår inge vidare idag heller ont i magen, känner mig febrig och är förkyld. Men har varit sjuk för mycket så kan inte va borta med fan. Och de är pannkakor idag .. de får man ju inte missa hah (;

Sad face!


Jag har en plan!

Hanni och jag sprang galet i regn och rusk! Imponerande måste jag få säga
Och matvanorna ska bli ändring på from nu! Ja.. Sickan har en plan..
//Love From F


Men frida de finns ju ingen sol ute?

Crazy Gal ska dra och sola YES!
En smått förvirrad lillasyster:p!
Jag: -Ska iväg och sola en sväng snart.
Minstingen fick höra och med en chockerande min klämde ur sig: -Men frida de finns ju ingen sol ute?
haha så söt.
Sedan bar de ut och motionera med Hannii. Ska även ta och fundera på hur jag ska ändra mina matvanor!
Vill ju inte precis rullafram efter all Julmat! Och de har ju blivit lite för mycket gottande på senaste tid måste jag erkänna. Hehe så är väl dax att ta tag i de nu;o


Kappahl me like!

Kapphal har fått in enheldel snyggt måste jag säga!
Har inte direkt stt kapphal som någon klädaffär för ungdomar .. och tror nog inte att jag är ensam om de. Men nu börjar de bli ändring på de!


Julkalendern 2009!

Inte långt kvar till jul nu , första advent är redan nu på söndag!
Och Årets Julkalender börjar nästa måndag!
Supersnällasilversara och Stålhenrik kommer va med i julkalendern.
Henrik och Sara var mina favoriter i bolibompa som liten ^^.
Julkalendern är ju en tradition att kolla på. Men har börjat tycka de blir allt fjantigare och dåligare med åren..
Borde göras en julkalender från 15+! //Love From F!

björnen

Knarket
Inget är bättre för halsen än vicks blue fan!
Love it.

Tralala

Dagens outfit; Militärgrön tjocktröjja, Svart tunnika , Lacktights!//Love From F!


ny mobil tack!

Idag regnarde, surt. Gillar inte regn.
Har kollat lite på en ny mob fyller ju om ca två veckor(Y).. funderar lite på en Sony ericsson Aino kanske?
//Love From F.



Inspiration

Inspiration!
Svart, läder, päls, militärgrön,  vinrött.
Kedjor, svart, tajta klänningar, ringar och neutrala naglar.



Can you handle it?

Hannavärldensbästahanna har fixat min blogg! wiie äntligen :)
Tack hjärtat!

Idag har jag sovit bort heladagen inte mått något vidare, så blev ju ingen skola för min del. Lillsyrran har även haft sönder kameran så blir cambilder ett tag framöver.//Love From F!



Rhianna eller Lady gagga.. Vem är hetast?



Jag själv tycker att..


Rhianna är Hetast!

I want you to want me.

Om ca en vecka ska klassen iväg först en dag i göteborg sedan tre dagar i borås! Något att se fram imot wiie:)

Vissa dagar orkar jag verkligen inte göra ett skit! Skulle ha skrivit ett personligt brev, men orkade inte. SKulle ha läst engelska, men orkade inte.

Jag tänkte säga en hemlis..

Jag hatar att inte få som jag vill!


din jävla muffin

Hade tänkt att göra lite förändringar i bloggen. Kommer visa en dagens outfit såsmåning om och så ofta som möjligt, kommer skriva lite händelser osv.. Ja ni lär märka framöver. Nu har jag lektion!//Love From F!



I need love.

Hej bloggen, trött som F A N!
 Igår spenderade jag dagen med Hanni och Ida vi drog på en "fest" som var  rutten,. Men de var lite trevligt folk så var där nån timma eller så. Sedan bar de av till med eller utan där jag vart inlåst på toan och tog nästan sönder dörren vart helt galen för toan var extremt liten och de har aldrig tidigare hänt mig. Även Hanna försökte  hjälpa mig från utsidan hah men gick tyvärr inte så mycket bättre, så någon person som jobbade där hade varit med om de förr märktes för på något knasigt sett lyckades personen få upp dörren.
Ajja Söndagar är vilodagarna för mig så har varit lung som alltid.
 
Hösten/Vinter är fanimig mysperioden på året!



ajofy

Jag mår verkligen skit just nu fyfan! ont som in i helvete i armen och har träningsvärk kan inte gå normalt hah helt fuckt up!
ont i huvet med. Ska ta en panodil och sova, hoppas på att må bättre när jag vaknar.Godnatt//Love From F!


you like what you see,you wanna be with me

Tagis sprutan mot svininfluensan!!
Höll på att svimma av rädsla hah fan är sjukt rädd för sprutor blodprov o  u name it. Har skapligt ont i armen nu med vill jag lova.

Grymt bra låt måste jag säga!
Och Beyonce är favoriten!



Snygging

Fan har varit sjuk igen, feber snorig as hell och ont i halsen. De har inte helt gått över än men så gott som.
Jag har tappat intresset lite för att blogga som ni kanske märkt.. och bloggar därför inte lika mycket.
Jag har ju dessutom glömt o berätta att min mobil är pajj that sucks! Så har inga nummer numera.


Att va hemma en hel helg när jag vet att de händer saker får myrorna att krypa i byxan på mig hah fan de går inte! Jag måste ut och träffa folk och ha kul, känns som att jag missar något annars. Dunno why.
Men i fredags var det mysig hemma kväll för min del eftersom jag fortfarande var sjuk, och efter lite om och men så fick jag min snälla pappi att hyra filmer och köpa godis till mig :$. 

Min pappi hyrde b la Twilight som inte jag sett.. efterblivet i know.. men när alla såg på Twilight så hade jag annat som intresserade mig, så nu i sådär efterhand när jag velat se på twilight så har ingen direkt velat kolla med mig för alla redan sett den så fick bli att kolla på den i fredags:) den var grymt bra måste jag säga 5/5 TOAST! såg på filmen två ggr i rad! Och jag blev småttkär i snyggingen Robert pattinson;).
  
I lördags så tillbringades dagen med min Fridababe + Marcus Erik och Filip. Jag och Frida var på topp humör och mycket skratt blev de vill jag lova!

Nu ska jag kolla på två utav favorit programen, One Tree Hill och Gosip Girl. Love it!
Efter de ska jag dra med mig syrran till sun 4 U och sola lite , var ett tag sen nu!//Love From F!!


Love Love Love

in tha school

In thaa sschoool. Har matte nu och de är galet tråkigt. Som ni ser så har jag en geisha bakom mig på fotot , den har jag målat(A) jag sitter alltså i vårat projektrum  och temat var japan. Fuun Fuun. Nu ska jag gräva ner mig i matteboken och ruttna. //Love From F!



the heart of a life

Idag ska dagen spenderas med mina älsklingar! Fridus och Hanaa fontana. Me like a LOT!
Nu ska de duschas och fixas och grejjas sen bär det av hem till fridusen. Får se vad som händer fram mot kvällen. //Love From F!

Underbar låt!


visa ditt intresse eller förlora mitt..

Hej bloggen! De har inte blivit alls mycket bloggande på sistonde, men det har hänt endel. I onsdags kom första snön, det var inte så värst mycket men snö var det allt! Och jag var även hemma från skolan pga att jag hade migrän och den varade i stortsett hela dagen, mindre kul.

I torsdags hade jag panik, min dator var borta! Vi har tidigare blivit tillsagda att hålla koll på den.. men slarviga Frida var ifarten och hade glömt att låsa in den såklart. Men iallafall jag fråga alla i klassen för jag hade lämnat den i klassrummet. Jag frågade alla lärare som jag har och ingen visste vart den var , jag blev uppjagad med tankarna på att jag får paya för en helt ny dator om min försvinner för en dator måste vi ha i skolan. Men så när jag tänkt ge upp hoppet om att hitta datorn och jag trodde fullt ut att någon jävel hade snott den så frågade jag en lärare jag inte har och han hade tagit den hah :( och låst in den:p fyfan vad han skrämde skiten ur mig och nu släpper jag inte datorn ur sikte haha.
 
I fredags lyckades jag med en grejj jag själv blev lite förvånad över, som ni kanske vet så har vi lyxen att få taccos varje fredag och när jag åt som mest så kände jag att det var något som skavde i gommen, fan trodde jag fått något i maten som inte menat att va där.. men så märkte jag att jag hade bitit av min tungpiersingkula på mitten:S Och det är ju inte första ggn jag lyckas med något liknande då men.. att den gick av på mitten?!? Jag har ju tidigare lyckats svälja en piercingkula. Har även varit nära på att äta upp hela piercingen med stav och kittet i sommras när jag satt och åt hamburgare i varamon med tjejerna. Jag märkte att tungan kändes konstigt,sen kände jag att hela piercingen var borta och min käft var såklart full med mat.. jag fick panik och tjejerna ba  MEN FRIDA SPOTTA DÅ och jag gjorde ju så klart de.. Och då hittade jag piercingen i hamburgegeggan som landade på trägolvet hahaha fyfan.. jag lyckas! Och det var säkert flera som tappade matlusten och trodde att jag spydde eller något men hehe så var det ju inte riktigt dåheh.
Dela gärna med er utav era knasigheter som hänt, roligt att ta del av :)//Love From F!


saknar värmen!
 




Någon som har förslag på vart man kan köpa fina navelpiercingar ?


Halloween

Galen halloween måste jag säga både fredags och lördags! Lördagen började hemma hos Cornelia och så cyklade vi till rödastugan där de då skulle va halloweenfest men de var inge vidare kul,så drog vi vidare på en annan fest och när vi kom in där så låg folk lite överallt och halvsov typ men de va okej tills han som hade festen skulle sova eller ngt hah fan. Sen medans alla andra drog tillbaka till den första festen vi var på så försvann jag från alla hihih:D Btw hanni färgade bruna slingor i mitt hår i lördags med :) thnx bebbi ! I går degade jag framför tvn jag var så sjukt seg och skapligt bakis, så orkade verkligen ingenting.Idag Började jag första skoldagen efter lovet med en försovning, vaknade precis när min buss gick så fick ta en senare. Men idag ska jag nog bara ta de lungt får se. //Love From F!

Lite pics från helgen (:








RSS 2.0