finns det inte en gräns?




Jag måste säga att den här låten är grymt bra.Hela hon är grym och de har jag alltid tyckt. Men jag börjar bli smått illamående på hennes jävla danser nu, fan HON ÄR TYP 50ÅR! Men nog om de.. ska dra och sola en sväng med Hanniii//Love From F.




modelektiooon

Sitter i skolan längtar till morgondagen,då blir det förfiiesta med Frida och förhoppningsvis Hanna sen hallen, miss mah girls! //Love From F

Btw, tro inte att jag gick med de där bandet på huvet till skolan ,de ska användas till vårat projekt "pimp my tee.





dude I like your style

Bara för jag är trött och inte har större lust att ta nya pics, fan kan fortfarande inte hitta kameran helt borta!
Får väl bli att skaffa en ny framöver. Idag har jag inte gjort mycket annat en vart i skolan åkt hem och tagit de lungt. FAAAAAAAAAN kom just på att jag skulle ha solat idag! ajja får väl bli imorgon då*sur. Ska ta och sova Goodnight sleep Tight!//Love From F.




f a n

SUR!!! mitt anteckningsblock är fortfarande borta någon fitta har snott pennor och sudd så har inget att ha med mig på lektionerna idag! Blir galen!

Confused.

Många tankar snurrar runt i huvudet just nu.Vet inte riktigt vad..
Mitt humör går upp och neråt helatiden.Och ibland kan jag beté mig som en fetbitch imot folk som står mig nära och dé är verkligen inte meningen! Hoppas ni har det bra mina läsare, jag ska ta mig en dusch nu.Love From F!

















Så irriterande, skitsnack rakt igenom. Avskyr!


I want you to want me.

Helgen har varit trevlig. Är galet trött och sur för jag lyckades glömma min mobil. Så har ingen mobil idag och vet inte riktigt när jag kan få tag på den heller! surt. Men justde ! Jag och Cornelia har slutat röka, sist höll de fyra månader för mindel. Fårse hur länge de håller den här gången. Förhoppningsvis föralltid! //Love From F.



Mina söta små älsklingar! vet inte vad jag hade gjort utan er puss


Bye Bye bitches!

Idag ska jag umgås med mah babes Hanna Ida och Frida. Hinner inte blogga har brottom lixom.. lite pics innan jag drar !//Love From F.





I gotta feeling

It's all real baby! löshår diss?



mystoffllaaaaa

Mah new shoooes!:D


på bra humör idag:D

haha jag sitter och skrattar för mig själv, inte helt ovanligt. Idag är jag på bra humör:D Dagen började med att vi skulle ha stadskamp med alla friskolor idag fast när det var min klasstur att ha stadskampen så vart det ju förstors inställt så vi hade väntat från den jävla stadskampen från 10.00 till 13.30 i onödan:P Men gick på stan med tjejjerna under den tiden så åkte inte in helt i onödan iallafall:)//Love From F.


HAHA:D
 


Älska mig som mest när jag förkännar det som minst för då behöver jag det som bäst.

Idag på gympan gymma vi på friskis & svettis,jag o brudsen körde på järnet! Funderat länge på att börja gymma och komma i form fan och eftersom skolan är så nära så är det ju perfekt. Ajja får se hur de blir.
Efter skolan drog jag in till stan och tyckte att det var dax för ett par nya skor.I tidigare inlägg visade jag upp skor som jag ville köpa men kan ju inte köpa alla så fick bli nr 3 :)
Bra val tycker jag själv som har en förmåga att slita ut klackarna på mina skor så fort pga att dom är så smala oftast. Men nu ska jag iallafall jobba ifatt lite skolmojjs(; //Love From F


Trött frida




saknar!

Kände för lite gammla party pics, saknar mina tjejjer!

Någon sa: rör man på sig så går det fortare ut i blodet och man blir fortare onykter! och så startade träningspasset för att testa om de då stämde hah.
OVISST Fan gjorde de de!^^


HAHA fyfan!





inte min dag idag.

Idag har det verkligen inte varit min dag! Började med att jag var galet sur för att inget blev som jag ville att de skulle. Sen när jag kom till skolan visade de sig att vi hade sovmorgon och jag var där en halvtimma för tidigt. Sen hittade jag inte mitt antäckningsblock som jag skrivit verkligen allt i, så kunde inte jobba på lektionerna typ..  hade ju nollkoll som vanligt på vad jag hade skrivit och inte. Efter de började de regna och jag vart fruktansvärt sur! Efter de fick jag en sjudundrande huvudvärk, sen irriterade en viss person mig enormt som jag skrivit i tidagare inlägg. Ajja efter maten så kunde de ju inte bli bättre fan vi fick för oss att gena på tågräls och jag såklart såg inte att de var ett fucking lågt stängsel eller något för det var en jävla massa grän för, och  snubblade såklart på tågrälsfanett! Och sen sprang vi som galnigar haha.//Love From F.



 Lite party pics från helgen :*



jag känner bara för att hata idag.,

ARG! dålig dag idag, de har sina orsaker. Iallafall har haft mysdagar och inte tid med bloggen. Kommer lägga upp lite bilder ifrån fredags så småning om och fösöka fixa till bloggen idag.//Love From F.



GALEN HELG!!!!

Galen helg! Började med klassfest hos Hanna i linköping sjukt kul,vi käka pizza körde ölspel osv. Sen drog vi in till stan och träffa på lite folk, vi var lite överallt. Kvällen slutade med att jag och Madde åkte bil med Arkan och sen sov jag hos henne.

 GÅRDAGEN VAR GALEN! HAH jag spenderade dagen med kusinMadde och vi fick för oss att dra på fest  så tog vi moppen. Vi festa galet och tog sedan moppen till sporthallen, där träffa vi Oskar en liten sväng sen drog vi vidare på en åktur hah och madde fick börja köra. De gick bra fram till att vi blev jagade av en stor svart jävla hund som sprang efter oss i 50 km/h och försökte bita mig i benet typ haha helt sjukt! Den dök upp ifrån ingenstans och bara försvann sen. Efter de så var både jag och Madde i chocktillstånd fan hah och vi var skapligt onyktra redan innan.

MEN DE STOPPADE INTE OSS NEJ! för då var det min tur att köra. Och då bar det av till skogen! Vi körde upp för kullar och ner, sen in på en stig och in på marieberg sen hitta vi ingen utväg så körde tillbaka och så försatte vi på en stig nere vid varamon de var helt kolsvart ute !
Jag råkade köra förfort på stigen och hann inte svänga riktigt.Vi en halvmeter ifrån att köra ner i vattnet men lyckades stanna med hjälp av ett träd som vi typ körde in i hah och rammla! jag landade i en massa grenar ovet ifan fick iallafall skit ont i rumpisen hahah och madde hon bara låg på marken med typ moppen över sig och garva sönder hah!såg inte ett piss men lyckades ta oss ut oskadda! Minnesvärdkväll! kommer aldrig glömma HAH!


Klass fiiesst

Inte hunnit blogga idag, men ska iallafalltill linköping och festa hos Hanna med klassen.Hinner kanske ta några  nya bilder puss på de!//Love From F.

smärtaaaaaaaaaaa

Idag blir det sova tidigt är så jukt trött. Haft ont i ryggen som skrivits i ett tidigare inlägg idag.Så när Matilda min lillasyrra kom in bad jag henne gå på min rygg som kineserna gör i vissa filmer nivet.. men de gick ju inte precis smidigt till,Fick fötter i fejjat och en röv ibland men värken gick över iallafall hah:D Fyfan ajja ska sova nu puss!//Love From F.
 efter att ha blivit rätt så mycket mos!



matilda säger:  - oså på dagis tappa han buxorna och visa hela snoppen hihi sen hade han en banan i rumpan, han åt med rumpan och trolla lite.
frida säger: - HAHAHAHAHAHAHAH


oooont

Today han jag varken äta frukost eller få mitt hår som jag velat!
För ca 10 min sedan så ve3t jag inte riktigt vad jag gjorde men något galet med min rygg så har fruktansvärt ont!Hoppas på att det går över snart. Men tänk för nu ska vi gå och äte pankakor:D PILLUTTA//Love From F.



måste göras nåt åt bloggen!

De suger så jävla hårt att inte ha en kamera!Min blogg ser enormt tråkig ut tycker jag och ska försöka göra något åt de,får de hur de blir inte riktigt bestämt mig än^^.
Men jag sitter i allafall på lektion och skissar enhel del,klänningar för det mästa.Vi har då ett projekt som heter pimp my t-shirt i skolan och får då klippa sy färga m.m vi får göra precis vad vi vill med andra ord.Får se hur de kommer gå. Kanske kommer lite bilder framöver:).
//Love From F

High On Life

Godmorgon!Sitter på svenska lektion och vetifan vad vi ska göra så skiver lite på bloggen istället,fan så fort jag sätter mig på bussen till och från linköping så somnar jag! Är trött och seg hela dagarna vet snart inte vad jag ska ta mig till. Jag går lixom ändå och lägger mig skapligt, brukar gå och lägga mid vid 22:00-23:00 och går upp 05:00 så sover ändå i typ 7 tim. Borde inte de räcka?. Tycker jag iallafall. Ajja ska jobba lite nu.Puss!
 //Love From F.


they say she needs to slow down ,the baddest thing around town

Har degat framför tvn och datorn ytligare endag.Är så trött, orkar inte blogga nu. Godnatt med er!//Love From F.



sur frida





Sitter på lektion och är både trött irriterad, glömde mobilen hemma! Fan och att sitta på en buss i 40 min till linköping och ifrån kan inte bli tråkigare utan mobil.
FYYYYY! //Lover From F.



SEXY BITCH

JAG SAKNAR MIN KAMERA!!
ajja idag har jag inte gjort allt för mycket, degat framför Tvn/datorn. Sjukt trött och har redan börjat tröttna på att få pendla och specielt trött på att få gå upp kl 05.00 varje jävla morgon och ändå så har jag bara en timma och tjugo min på mig att duscha osv.Men jag trivs så bra i klassen så skulle aldrig falla mig in att sluta. FRIDA VÄLJER ATT KÄMPAR VIDARE!//Love From F.

     <--------------MINA ÄLSKLINGAR!


Hittade nämligen en video på min lillasyrra Matilda från 2007 hah, hon var då två år. Min söta lilla buse <3







Godnatt PUSS //Love From F.

titta jag fick fil på fingret .. äter vi väl upp de lala

haha sitter och garvar ihjäl mig !



haha söötknubbis!

maattttheeeh

Mattelektiooon inga sura miner!(Y)

buuuuuuuuuuh

haha nissen:D
 nae fan nu ska jag ta tag i matten //Love From F.

blabooring.

Sitter i skolan och tart lungt på modelektionen som alltid,puuuh börjar bli lite små tråk nu .
ajja är sjukt irriterad på en viss person som sitter framför mig ! Men nu är rasten saaaluuut blogar mer senare . //Love From F.

kärlek hopp och tro

Nyduschad och klar för lite mys framför tvn, senare ikväll ska jag träffa kusinen min.//Love From F.



under tiden


Skön låt (Y) //Love From F


duschardax

Har bestämt mig för att bli mer aktiv gällande bloggandet så tänkte slänga in en bild innan jag hoppar in i duschen hih ;D  EN FRIDA UTAN SMINK OCH HÅR ÅT HELVETE men ställer upp ändå ;)
 //Love From F.


Find love.Make love.Keep love and be loved.

Gårkvällen spenderades med Andreas hemma hos honom :) Vi kolla tv drack te/kaffe snacka enhel del och hade trevligt. Sen åt vi mästarens brända och ihjälsaltade popcorn haha;D inte bara jag som misslyckas med att poppa pocorn (Y) utan även Andreas menfan de funka(; . Vi kollade även på skräckfilmer och jag höll på att döö men jag överlevde heh. Iallafall mycket trevlig kväll måste jag säga :)
//Love From F.


Make up

Testa lite ny sminkning today.Bloggar lite senare om dagen.//Love From F.





Scared of lonley.And scared of being the only.

Igår hann jag inte blogga,vart mycket stress .Dagen började med att jag gick till skolan osv och när jag kom hem därifrån fick jag passa på tre små busar, och tro mig de var inte lätt hah.Men iallafall så hade vi planerat ett gängtjejer att bowla men de gick ju inget vidare för bowlingskiten stängde ju såklart klockan sju pga av att de inte hade några bokningar annars hade det varit dropp in för oss så som jag fatta de.Ajja vid halv nio åkte jag till Mimmi och sen åkte vi vidare in till stan och där skulle vi då vänta tills tjejjerna kom dit och så skulle vi ta en fika på Med eller Utan, men så blev det ändrade planer .Jag och Mimmi var inte direkt sugna på att sitta på MeU för ingen av oss hade direkt pengar med sig hah, så vi bestämmde oss för att åka bil med en kompis till Mimmi och så hänka Maddekusse också. Mycket skratt den kvällen . Kvällen slutade med fet huvudvärk på grund av all musik osv men grymt kul :). Bloggar förmodligen mer sen.//Love From F.
At school;p
tråkig jävla mattelektion hah

två utav de tre små söta busarna;)




Love this song!

snyggtsnyggt snyggt!

Hemma ännu en dag från skolan, tråk! Kollat efter lite snyggt.//Love From F




Nya skor måste införskaffas, komentera!


I'll never love again.

Frida is back! Kameran är helt kaputt men har fått en laptop utav skolan med en inbyggt cam  så nu blir de lite nya bilder:)Btw det har varit mycket festande i Linköping på senaste tid. Orkar inte gå så långt tillbaka men..i fredags så var vi några tjejer i klassen som festaloss och hade kulkul först var jag, nissen(Cornelia), Linnea och Hanna hos Linnea i klassen som bor med kompisar i ljungsbro, efter att vi förfestat lite där så drog vi vidare till Linköping´. I Linköping träffade vi andra i klassen trevligt mycket trevligt Måste göras om!:) Och i lördags träffade jag mina babes Hanni och Fridus hade mys hos hanni och hennes söta mamma hade fixat så vi kunde laga taccos :* MUMMS var de, sen på kvällen träffade vi lite folk o lite puss på de!
//Love From F.

Jag och Madde bebbii at school
Mah Hanni sweetie
  LOVELOVE FROM F!

RSS 2.0