Put your hands on my hips

KAMERAN ÄR BORTA! fan kan inte ladda upp bilder. Ajja de har inte hänt specielt mycket. Skola sova skola sova ungefär. Skolan har varit toppen med Madde och Nisse:)
Justde! igår hade jag frida och hannisen piknick i stadsparken och snacka lite och fjanta lite som vanligt, EN FET BLÖT PUSS på de! . Senare på kvällen drog jag till kusselellekusselelle och hade lite serious talk.  Ska försöka hitta kameran nu men drar till med en gammal bild så länge. //Love From F.

Falling down.

Kameran är borta för stunden men de kommer pics framöver förmodligen om jag hittar den vill säga.
Skolan har varit tipptopp, ifredags åkte jag in till linköping med trevligt folk och festade. Likaså igår festades de fast inte i linköping då utan i Motala.
Idag blir de att dra en sväng till donken med Hannisen, underbart:)
Mitt humör har dock varit upp och ner den här veckan,  de har sin orsak. Men ska ta en dusch nu, ha de!
  //Love From F


smile like you mean it.

Fuck you right back!


Förövrigt så har skolan varit mycket bra ,lärt känna tre trevliga tjejjer i den nya klassen och förhoppningsvis kommer ni att få se pics fram över. Jag är sjukt trött och tänker därför lägga mig tidigt ikväll Cya! //Love from F

Första skoldagen på nya skolan (Y)

Idag var första skoldagen för mig på nya skolan, ni som inte vet vilken skola eller vad för linje jag valt så är de då
 YA-Frigymnasium , Mode Styling. Igår kväll kunde jag inte sova på grund av allt pirr i magen  visste ju liksom inte en jävel som skulle gå där.Sen imorse var jag så nervös att jag mådde illa hah fan känndes som om jag skulle sätta mig i höjdskräcken på Liseberg, och höjdskräcken är rena marddrömen för mig.. magen vänds ut och in! Eller känns det som iallafall .Så efter att jag kommit till skolan och ha gått upp i ca 5 trappor så var jag både sjukt anfodd och galet nervös.Jag flåsade som en tjur när jag kom in i rumet där alla 1or sammlats och hjärtat höll på att hoppa ur, men  min nervositet släppte inom kort efter att vi kommit in i våra klassrum då jag såg att jag inte var den enda som var nervös haha, alla såg skitnödiga ut:D. Men jag trivdes,lärarna verkar toppen och jag ser redan fram imot morgondagen!:)
//Love From F

I wish i had the powers, to take the pain away.

Nada smink today! Sista dagen för dom flesta på sommarlovet ( dock inte för mig för jag börjar på tisdag )tillbringades då med en massa myspys hos bästaste Frida och där befann sig även bästaste Hanna UNDERBART.
Nu ska jag checka lite tv med pappa sen sova.//Love From F






Hellen tipsa om en låt och jag tycker den är så sjukt fin så jag lägger upp den!


Party pics





To the world you may be just one person, But to one person you may be the world.

Igår blev de fiieesta hos Struwe gummsan med mycket trevligt folk GALET, snart börjar skolan och jag är färdig att skita på mig av nervositet FYFAN ! Jag känner mig fortfarande för liten hah, inte redo känns som att börja om förskolan igen eller något, allt är ju redan bra..fan och jag känner att jag kommer tappa sjukt med kontakter nu när jag börjar i Linköping och allt, inte alls kul. Men Hanna och Frida aldrig får vi tappa kontakten.Vi ska gå på varandras bröllop! våra barn ska växa upp tillsamans! vi ska sitta och prata gammla minnen när vi ruttnar på ålderdomshemmet ! Okej kanske lite i överdrift men fan Jag älskar er och jag tänker iallafall göra allt för att vi ska hålla ihop så.. mig blir ni inte av med i första taget :D.
Hahah Här är en låt bara för er babes hah. Btw igår glömmde jag faktist inte bort kameran så bilder kommer.
// Love from F.


Cause boy you came around and you knocked me down,

Har inte orkat blogga och glömmer bort kameran som vanligt men igår var de iallafall fest kulkul:)


Gårdagens bilder



love is like war, easy to start, hard to end, and impossible to forget.

Jag har mycket tankar som snurrar i huvudet just nu, och en obehaglig känsla i magen.
Men jag har insett att de är inte värt att kämpa och lägga ner en jävla massa energi på någon man tycker om när den personen inte gör detsamma. Så nu har jag bestämt mig för att släppa taget  tänker inte må dåligt längre, för de är inte värt de.. så nu fan går jag vidare. Lyckan kommer lyckan går. Hoppas ni andra har de bra med kärleken iallafall .
 //Love from F



Föresten så blev de ju fiiessta igår,först hos Linus sen bar de av för att fira Aner och heh glömde bort kamran som alltid ,men lite bilder blev de allt i väntan på att Haris och FödelsedagsBarnet skulle komma.
 Bilder laddas upp senare idag.

Cus I only wanna be wanted by you .



Gårdagen var mycket åka runt,men spenderades med trevligt folk.Tyvärr så blev de så mycket åka att kameran glömdes bort, men ikväll blir de fota galet! Förmodligen blir det festa med tjejjerna och annat folk. //Love from F.


Energi

minstingen busig som vanligt.

Haha minstingen busig som vanligt.


Put my lips on your mouth .

Jag har inte kunnat blogga och de har sin orsak,men men. Under de dagar som passerats utan blogginlägg så har de bland annat varit festanden, solningar at tha beach och mycket annat kul med dom bästa. En av mina tre små systrar(Erika) har även fyllt 14 så grattis till henne! Och idag ska jag färga hennes hår, får hoppas på att de blir bra. Fram mot kvällen blir det förmodligen grillning och vattenpipa med trevligt folk.//Love from F.

Let the past be the past.On thing we share is memories.

Jag har då tvekat länge på de här med blogg, om de riktigt är min grejj. Men idag har jag bestämt mig för att införskaffa mig en blogg och smälta in lite i mängden .
Så today börjar mitt liv som bloggare. Tvekandet med att skaffa blogg har dock berott på att jag inte allt för ofta sitter framför datorn och vet inte om den tiden då jag väl sitter framför datorn skulle vara till så mycket bloggande. Men ska ge de ett försök och vara så aktiv som möjligt gällande bloggen.
//Love From F


RSS 2.0